Loming

April 24, 2011

Loome, loomine on minu jaoks see mida ma ise igapäevaselt enda heaks teen. Usun, et inimene ise loob oma elu. See tähendab igapäevased olukorrad , inimesed enda ümber, tegevused, töö, haigused, mured, võlad jne. Loomine ning looming on minu jaoks midagi suurt. Luua ehk unistada on vahva.

Kui oleks minu võimuses teeksin selle kohustuslikuks kõigile inimestele maapeal.

Kuid unistades ja midagi luues kipume unustama (paljud ka mitte usukuma), et kõik need soovid ning kujutlused mida sa lood ka täituvad. Ja peale seda peame olema ka valmis vastustama.

Täielikult vastustama!

Loome kui protsess ning edasiminek, kujuneb minu puhul väga palju kogemustest, eesmärkidest.

Kui õpin midagi uut, loen põnevat raamatut, käin huvitaval näitusel avaneb võimalus näha ning tunda teisiti. Ja see on põnev! Edasiminek.

Minu loomingulist arengut edendab kindlasti maailmavaade, ellusuhtumine. Minu isiksus! Olulist tuge leian joogatamisest ning mediteerimisest. Eesmärgid on need mis hoiavad mind kursil ning viivad sihile. Olen veendunud, et kui sa tead kindlalt mida soovid (omad eesmärki) on mitmekülgne teekond ning sihtpunkti pärale jõudmine garanteeritud.

Oluline on ka väikene rutiin. Magamine mitte rohkem kui kaheksa tundi, jooga, külm dušš, hommiku pudru, vähemalt kaks liitrit vedelikku päevas, kindel ajakavast kinnipidamine, viisteist minutit olemist, vähemalt viis kallistust, naeratus, magama hiljemalt südaööl. Rutiinis püsimine võib olla vahel keeruline kuid selle täielik kaotamine on palju hullem. Minu jaoks on rutiin üks ego purustajatest. Ego on see kes ütleb, ei taha, ei viitsi, ei oska ei saa. Kellele sellist suhtumist vaja on? Oluline on teha seda mida hing vajab. Kallistada, rõõmustada, laulda, olla õnnelik. Järgides oma intuitsioon oled ühenduses oma hingega ning teed seda mis on õige ja hea. Mind pole ta veel kunagi alt vedanud. Vastupidi, ühe enam kogen, et kui tegutsen oma sisetunde järgi on Kõik võimalik ja Suurepärane.

Loomulikult leidub ka minu loomingulises elus langusi. On tumedaid päevi kus miski ei ole hea ja kõik tundub mõttetu ning halb. Kellel poleks? Elu on nagu ameerika mäed, kord üles siis jälle alla. Ja see ongi normaalne! Lahendamatuid olukordi pole olemas. Igale langusele järgneb uus õitseng. Oluline on negatiivsest kogemusest õppida ja õnneks enamjaolt teemegi seda. Kes teadlikult kes mitte.

Please reload

Energiakehade teekond *SAHASRARA*

March 1, 2015

1/10
Please reload

Recent Posts

January 9, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Hingepesa MTÜ

Email: info@shuniya.ee

Telefon: 575 70 708

Liitu uudiskirjaga

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 Shuniya Hingepesa.