Armastagem Iseend!

April 8, 2014

 

Rohke päikese ning linnulaulu saatel olemegi jõudmas suvele lähemale. Soe aprillikuu on meid tervitamas ja temale omaste kvaliteetidega üle valamas. 

Aprill on nr 4(kuu) ning seega vastab kundalini joogas 4-dale kehale ehk neutraalsele meelele. Sellest tulenevalt saadavad meid terve kuu väletel teatud kvaliteedid. Nr4 Karma on: kahtlus, segadus, kõhklemine ja südame paralüüs; Dharma aga: sisemine teadlikus, usaldus, teadlikud valikud, pühendumine, armastus ja teenimine. 

Nagu minu õpetaja Shiv Charan Singh ütleb: 

"We take things to heart. This is not a problem, its human. The question is not merely what can we do with all the things that we taketo heart, but what to do with the state that our heart ends up in? The heavy heart is not to be denied, avoided or repressed. It is a blessing awaiting transformation. Hesitation can be used as an opportunity to pause for breath and to be with your inner self, which is the true source of strength. Confusion is a chance to let go of control and trust. Paralysis is a small step away from crystallization of the diamond." 

Seega aprill on kuu kus peaksime tegeme nö reality check-i. Kas elame, käitume, tunneme väljapoole, oma südamest kaugemale - või vastupidi, elame kooskõlas oma hingega ja usaldame, armastame elu sellisena nagu ta on. Tea, et olenemata sellest kummal poolel hetkel oled, hing on Sind alati suunamas ja hoiatamas. Lihtsalt võta endale aega, hinga ning tunneta mida sinu sisemine juhatus ütleb. Ja tee siis vastavalt sellele oma elus helgeid muutusi. Usalda, Pühendu, Teeni. 

Aprillikuus on joogatundides palju armastust. Terve kuu pühendame enese armastamisele ja oma tõelise olemuse ülendamisele. Kui me ei suuda armastada end sellistena nagu oleme, siis milline on see armastus mida jagame teistele? Iseenda armastamine ei vaja tingimusi! Aksepteeri end sellisena nagu oled, sest Sa oled juba praegu ideaalne! Sa ei pea olema selline nagu maailm, ülemus, vanemad, sõbrad soovivad - vastupidi, ole see kes Sa päriselt oled! Autentne kõiges mida teed ja tunned. Alusta enda armastamisega juba kohe nüüd! 

Siin on Viis sammu, et äratada oma tõeline olemus: 

1) Ole rohkem tõeline Sina

2) Lõpeta hinnangute andmine 

3) Tea, et kohalolus peitub vägi 

4) Teenimises on võlujõud 

5) Sära seest välja 

Iga joogatunni lõpetame sellel kuul meditatsiooniga Greating Self Love(Reverse Adi Shakti). See on meditatsioon mis paneb ise endid õnnistama ja tingimusteta armastust tundma. Ja ma kutsun Sind üles praktiseerima seda meditatsiooni 40päeva järjest. Kingi endale imeline kogemus iseenda armastamisest ja usaldamisest. Praktiseerides 40päeva üht meditatsiooni, muudad sa enda sees ära vana mustri mis Sind tegelikult ei teeni! Info meditatsiooni kohta on manuses. Jaga minuga oma küsimusi ja kogemust julgesti!

 

Soovin Sinu ellu palju tingimusteta armastust ning usaldust. Et võiksid igal päeval olla tänulik maailmale selle imelise kingituse -elu- eest <3

 

Please reload

Energiakehade teekond *SAHASRARA*

March 1, 2015

1/10
Please reload

Recent Posts

January 9, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Hingepesa MTÜ

Email: info@shuniya.ee

Telefon: 575 70 708

Liitu uudiskirjaga

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 Shuniya Hingepesa.