Meditatsiooni Kuu

May 9, 2014

 

Mul on rõõm! Kauni linnulaulu ja päikesepaistega ongi jõudnud rohelus lähemale. Kohe nii lähedale, et looduse õidepuhkemise lõhn püsib ninas ka enne unne suikumist. Maa kutsub enda peale tantsima ning vesi keha karastama. Imeline! 

Mai on rahvusvaheline meditatsiooni kuu. Jah, igale kuule ja päevale võib praeguel ajastul anda pühenduse ükskõik kes kuid meditatsiooni kuu on ju tõesti tore, sest siis mediteerib koos veelgi rohkem ilusaid hingi :) 

Kõikides maikuu joogatundides sukeldume mõnusasse Meditatsiooni maailma! Mediteerides puhastame oma alateadvust, vabaneme mustritest mis meid ei teeni, ühendume vaikuse ning rahuga oma sisemuses.

Sel kuul avardame oma teadlikust ning paneme hinge rõkkama armastuse ja imedega enda sees. Vaatame otsa ja kustutame ära vana ning avame end kõigele uuele mis meie jaoks juba valmis on ja kikivarvul ootab! Jah just, juba valmis on - sest kõik võimalused, taipamised, olukorrad on meie jaoks universumis alati olemas! Need on nagu arvuti failid mis lihtsalt ootavad allalaadimist. Ja alla laadida saame, kui avame oma südame armastusele ning andestusele!

Nagu me eelmisel kuul rääkisime, pühendumises peitub vägi. Kui me soovime oma elus miskit muuta, siis suhtumise ümber tegemine ning iseenda teenimine on see millest alustada. Pea tänupäevikut ja Mediteeri sel kuul Igapäev vähemalt 11min. Pühenda see aeg iseendale! 

Meditatsiooni soovitus selleks kuuks on "Conquer Inner Anger and Burn it Out" mis muudab Sinu elu A-Zni. Teeme seda järgmise nädala tundides.

Kõik vastused on meie sees juba olemas! Emba end ja võta see vaprus ning vaata ausalt enda sisse juba täna! Usu Imed Sinu elus hakkavad juhtuma just siis!

 

Please reload

Energiakehade teekond *SAHASRARA*

March 1, 2015

1/10
Please reload

Recent Posts

January 9, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Hingepesa MTÜ

Email: info@shuniya.ee

Telefon: 575 70 708

Liitu uudiskirjaga

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 Shuniya Hingepesa.