Tunne ära, et teine inimene oled sina ise!

November 26, 2014

  Selle nädala joogatundides oli meie teema esimene veevalaja ajastu suutra

  “ Tunne ära, et teine inimene oled sina ise”

 

Rullime seda lõngajupikest pisut lahti....

 

Kas sulle meenub lause “tee teisele seda, mida sa soovid et sulle tehakse” ?

Jah, see on tõde mille peal oleme ilmselt kõik üles kasvanud. Ning tõesti, kes siis ei sooviks, et meiega käitutaks samamoodi “hästi” kui me arvame, et käitume teisetega?

Siinkohal kutsun ma sind, aga olema endaga päris aus ja nägema, et selles teises, kes käitub sinuga kas halvasti või hästi, kes inspireerib sind või ei meeldi sulle üldse, on väga palju ka sind ennast. Tegelikult ohh üllatust, oledki see teine sina!

Tean, et seda mõtet võib sul olla kohe raske vastu võtta, kuid küsi endalt, kuidas saad sa näha teises inimeses seda mida sinus endas ei ole? Vastasel juhul sa ju lihtsalt ei näeks seda eks?

Kui sa annad endale iga päev võimaluse tunda ära, et teine inimene oled sina ise, siis usu, kvanthüpe sinu enesearengus on garanteeritud!

 

Kogu sinu ümbrus on pelgalt peegeldus sisemaailmas toimuvast ning inimesed/suhted meie elus on lihtsalt imelised arengu redelid. Kui märkad kui ilus mõni inimene sulle tundub, või kui arukas, tark, loominguline ta on, siis tea, et kõik see imeline mida sa temas näed on ka sinu sees olemas! Inimesed keda me hindame, kes meid inspireerivad on lihtsalt peeglid, kes suunavad meid leidma neid kauneid kohti ka enda sees. Kui sa oled mõne taolise mõtte või olukorraga silmitsi, siis püüa näha ka enda sees neid samu kvaliteete. Kui sa seda, aga kuidagi ei näe, tea, et see osa sinust vajab veel pisut utsitust. See potensiaal sinus ei ole veel avaldunud ning ootab seda. Nii, et sukeldu enda sees pisut sügavamale ja too see omadus väljapoole särama!

 

Kui hea ning ilusaga teistes võib meil olla suhestuda üsna lihtne, siis kuidas on inimeste ja suhetega meie elus mis mis võivad olla parajad purakad?

Võtame näiteks, et oled andnud kellelegi hinnangu(ta on nii ülbe, külm, inetu jne) Kuid kogu see ülbus, külmus või inetus mida sina selles inimesed näed, on jällegi lihtsalt peegeldus sellest samast osast sinu enda sees. See on osa sinust mis ei pruugi sulle meeldida. Mida sa lihtsalt ei taha näha, mille aktsepteerimine on raske ning mille olemasolu on endale kergem eitada. Aga seal see on, see peitu pugev osa, sinu enda sees, sinu varju küljena. Mida selle teadmisega teha, sa küsid? Aktsepteerida ning armastada, ma soovitan! Armastada sama soojalt nagu kõiki oma häid külgi ning omadusi. Õppida sellest teadlikusest ning lubada endal areneda.

 

Jah, ma tean, seda võib olla väga keeruline mõista olukorras kus oled viidud nö viimase piirini. Suhtes kus sinuga käitutakse ülekohtuselt, või lahendust vaidlusele ei paista kuskilt tulevat. Kuid nii irooniline kui see ka sulle ei tunuduks, ainus mis sind selles olukorras tegelikult aitab ongi seesama mõistmine.

Mõista, et see teine, kes hetkel jõudsalt sinu piire kompab, kannab endas osa sinust. Seda osa mis sind tema juures kõige enam ärritab. Ja see osa ootab sinu poolt tervendamist, aktsepteerimist ning armastamist.

Kui sa, aga kuidagi ei suuda leida endas seda sama külge, siis püüa märgata kas see inimene või suhe võib olla sinu jaoks mõne allasurutud hirmu päästik? Tihti on inmesed meie elus lihtsalt päästikud, kes läbi oma olemuse aitavad sul enda hirmudele otsa vaadata ning neist läbi tulla.

Kui ka eelnev mõte tundub sulle piisavalt keeruline märgata, siis püüa jälgida kui palju sa soovid, et just sinul oleks selles olukorras/suhtes õigus? Saa teadlikuks oma vajadusest olla õigem! Ja püüa lasta siis sellest vajadusest lahti. Hinga välja ja loobu! Püüa alistuda, enda südamerahu nimel!

Taolistes olukordades mis toovad meid meie mugavustsoonist välja, kipume me muutuma väga kaitsvaks ning reageerime üle. Sellistel puhkudel püüa võtta üks sügav hingetõmme sisse ja välja. Ole täielikult kohal oma hingamises ja kuula kuidas intuitsioon sinuga räägib. Usu, ta teeb seda kui sa kuulad! Juhendades sind järgmise sammuni. sammuni mis tuleb südamest ja mis on neutraalne ning lahke.

Kui sul tuleb ette olukord, kus pead valmima kas olle õigem või lahkem, siis Palun vali lahkus! Loobu oma õigusest ning vali olla lahke...ja näe kuidas see olukord muutub hetkega ning sinu sisse tuleb mõnus rahu!

 

Võta kõiki suhteid ja inimesi oma elus kui imelisi arengu redeleid. Ja tee teadlik valik, astuda redeli astmetel edasi, mitte tagasi! Need suhted on kingitused, läbi mille sul on võimalus muuta ennast parimaks osasks isendast.

Anna endale võimalus kasvada seesmiselt. Jaga oma hingevalgust ning ole majakaks mis kiirgab kaugele.

Maailm vajab sinu arengut, maailma vajab sinu unikaalsust ja seda, et jagaksid oma olemust kõigiga!

 

"If you don't see god in all you don't see god at all” Y.Bhajan

 

Sat Nam!

 

 

 

Please reload

Energiakehade teekond *SAHASRARA*

March 1, 2015

1/10
Please reload

Recent Posts

January 9, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Hingepesa MTÜ

Email: info@shuniya.ee

Telefon: 575 70 708

Liitu uudiskirjaga

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 Shuniya Hingepesa.