Energiakehade teekond *Manipura*

February 1, 2015

Läinud nädalal stimuleerisime ja ergutasime oma päikesepõimikut. Ja seda ikka selleks, et hoida tasakaalus oma sisemised energiapöörised.

Meie teemaks oli III tšakra ehk "MANIPURA-MA SUUDAN, MA TEEN"

Kolmas tšakra on meie elujõu ladu. Läbi päikesepõimiku kuumuse äratame üles kundalini energia ja kogeme iseenda väega ühenduses olemist. Kollane Manipura on tuli ja kits. Jah, näed õigesti- kolmanda pöörise loomaks on suurte sarvedega kits, kes läheb läbi igast takistusest ja on täis enesekindlust :) Füüsiline piirkond kehas mis temaga seotud, on kogu kõhu piirkond. Vastav organ pankres ja kõik teised mis asuvad kõhus. Kvaliteet mis teda iseloomustab on tahe ja jõud ehk tahtejõud.

Tasakaal Manipuras paneb meid pulbitsema energiast, pühenumisest ning tahtejõust. Meil on tugev ühendus oma väega ja teame, et kõik mis sakraal piirkonnas sai loodud, suudame ka täide viia. Ühendus oma väega ning positiivne sihikindlus aitab meil seda teha. Me väärtusatame ja inspireerime iseend. Omame vastutust tegude ja tagajärgede üle. Ja suudame ome käitumisega ülendada ja inspireerida ka kõiki teisi enda ümber.

Kui, aga manipura keskuses on ebakõla, võime muutuda kadedaks, vihaseks, nõrgaks. Võime tunda kahtlusi, süütunnet ning pidevat vajadust saada väljaspoolt kinnitust oma tegudele, välimusele jne. Meiega võib olla kerge manipuleerida ent samas võib meile ka ise meeldida teistega mainpuleerimine. Jäigad seisukohad, igalpool taksituste nägemine ning erinevad sõltuvused on muladhara tasakaalutusel igapäevasteks kaaslasteks.

Mida saame teha, et stimuleerida kolmanda keskuse energiat? Pisut liigutamist ja kõhupiirkonna treenimist igapäev on väga kasulik.(Nt jalatõsted, strech poos, tulehingamine). Ja südamest kõhuga naermine nii samuti :) Positiivsed sisendused, afrimatsioonid nagu, ma suudan selle ära teha, ma saan sellega hakkama, mul on jõudu, et minna sellel teel edasi jne. Söök mida soovitatakse on süsivesku ja tärklise rohke, ent NB tõesti vajalikus ja mõistlikus koguses, eks! Ja päikese ja tulega ühenduse loomine on väga väga hea. Põleta küünlaid, kaminat ja püüa teadlikult päikest. Tuleval nädalal kogeme juba puhast, tervendavat rohelist armastust :)

Ole hoitud,

Please reload

Energiakehade teekond *SAHASRARA*

March 1, 2015

1/10
Please reload

Recent Posts

January 9, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Hingepesa MTÜ

Email: info@shuniya.ee

Telefon: 575 70 708

Liitu uudiskirjaga

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 Shuniya Hingepesa.