Energiakehade teekond *Svadhistana*

February 1, 2015

Eelmisel nädalal läbisime teise ning põneva energiakeha teekonna. Kui osalesid mõnes joogatunis, said ilmselt huvitava kogemuse sellest mida teine apelisnikarva pööris endas sisaldab. Ja oli mida endaga kaasa võtta, eks:)?

Enne veel kui jagan aga mõtteid teisest tšakrast soovin täpsustada, et kui räägime tšakrate tasakaalust või blokeeringust, siis ei tähenda see, et energikeha endaga toimuks antud olek, vaid see näitab milline on meie suhes selle tšakra energiaga, selle energia teadlikusega. Ehk kui teadlik sa oled enda sees toimuvast ja kas märkad kui midagi on paigast ära ja millal.

 

Ent lubage tutvustada teist energiapöörist milleks on SVADHISTHANA ehk Sakraal tšakra "Ma Tunnen”

 

Selles kehas on tallel meie individuaalsus. Inimeksisdendi baas ja kõik alateadlikud blokeeringud, hirmud ja ka meie iseloom. Ja just sellepärast on tasakaalu hoidmine selles pöörises eriti oluline. Ta võib meile kõige rohkem väljakutseid esitada ent samal ajal on nendest läbiminemine meie arengus kõige edasiviivam.

Sakraal pööris on seotud loovuse, emotsioonide, kire ja seksuaalsusega. Ta on vee-element, mis esindab sinus kõike voolavat. Väga suur osa sellest on ka muutusel. Sest üks asi mis siin ilmas kindel on - kõik on pidevas muutuses koguaeg.

Kui sakraalkeha on tasakaalus siis oled pidevas usalduses ja voolamises. Oled väga empaatne ja lahke. Sulle meeldib jagada nii emotsionaalselt kui materjaalselt. Sul on suur rõõm elamisest ja sa teed kõike oma elus kire ning inspiratsiooniga. Sinu suhted on sügavad ja tähenduslikud. Ja sa mõistad ning oled avatud sügvamale intiimsusele. Sul on tugev ühendus oma hingega, sa mõistad tema soove. Suudad luua ja olla ideede rohke kõiges. Sa oled voolamises igapäeva elus ja sa tõesti tunned elust suurt rõõmu.

Kui sakraalkeha on, aga blokeeritud ei austa sa ennast piisavalt. Sul võib puududa ühendus oma hingega. Oled kergel armukade, soovid alati midagi või kedagi omada. Süüdistad tihti nii ennast kui teisi. Ei julge võtta vastutust oma elu eest. Suhetes oled väga pinnapealne, külm. Ja seda eriti seesmiselt, sest sa ei ole valmis teist endale lähedale lubama ja ei suuda seda tihit ka ise teha. Olla arvatud, sügav, kohal. Mis puutub seksuaalsusesse siis blokeerunud juhul eksisteerib kaks äärmust. Sa kas pelgad oma keha, ei julge seda näidata, kardad ja väldid seksi või oled teises äärmuses ja hoopis eksponeerid oma keha meelsasti ning arvad, et kõik sõltub seksist ning kasutad seda nö äärmuslikult.

Füüsilisel tasandil on sakraalkeha seotud alaselja, põie, neerude ja reproduktiivsete organite ja-näärmetega. Kui koged nendes organites või keha piirkondades tasakaalutust, haigusi, siis on see märk keskuse blokeeringust.

Et olla kontaktis ja tasakaalustada teist pöörist, siis püüa tunda suur rõõmu kõigest mida teed. Tunne rõõmu ja kirge elust enesest. Lõdvestu ja luba elul ja endal olla kulgemises. Käi palju ujumas ja võta erinevaid veeprotseduure. Tegele hobidega või asjadega mida tõeliselt naudid! Joo palju vett ja söö vedelaid puu ja juurvllju nagu kurk, arbuus, melon. Ja naudi maitset sest teise keha tunnetus on maitsemeel.

Joogaharjutustest on suurepärased abimehed, lehm-kass, kükid, vaagna tõsted, mahan mudra(üks kand tuharate vahel ette venitus)

Mõnusat voolamist,

Please reload

Energiakehade teekond *SAHASRARA*

March 1, 2015

1/10
Please reload

Recent Posts

January 9, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square