Energiakehade teekond *AJNA*

February 23, 2015

 

Sat Nam hea joogasõber!

Eelmisel ja sellel nädalal oleme loomas ühendust oma sisekosmose ja universumi vahel. Selleks, et elada tõeks oma elu imed, vajame tugevat ühendust nii oma intuitsioonipesaga kui ka lõpmatu universumiga enda sees. Y. Bhajan on alati öelnud, et meie inimkonna kõikide hädade põhjus seisneb jumala endast välja jätmine, tegelikult on ta kõigi meie sees!

Tugev ühendus AJNAga MA TAJUN-MA NÄEN (6tšakraga) aitab meil näha nähtamatut ja tunnetada peenemalt ümbritsevat. Nõu olendid on Öökull ja Ükssarv! Värvus indigo ja element valgus.
Kolmandas silmas toimub meie teadlikuse laienemine ning intuitsiooni stimuleerimine. Läbi selle maagilise silma muutub sinu taju selgemaks ja enda sisehääle kuulmine teravamaks.
Kui sinu 6tšakra on tasakaalus, usaldad sa oma intuitsiooni ja sisehäält alati. Sa teed temaga head koostööd ning kuuled seda vaikset sosinat selgelt. Sa näed laiemat pilti ümbritsevast ja teed selget vahet mis on reaalsus mis mitte. Ja tähelepanu, tunned end mugavalt mõlemas! Oled kontaktis oma elu eesmärgiga ja tead miks sa siin oled. Sinu meel on kenasti sind teenimas ja keskendumine vaikusele enda sees tekib hõlpsalt. Tugev ühendus 6tšakraga aitab sul tunnetada ja tajuda erinevaid endeid ning nägemusi. Tajud kergelt erinevaid energiaid-teisi elusi enda ümber.
Kui ühendus on nõrgenenud võid tunda segadust reaalsuse ja illusiooni vahel. Küsid endalt tihti mis on tegelik-mis mitte. Satud tihti intelektuaalse meele analüüsi rattasse, ehk et analüüsid palju ja tihti üle. See omakorda ei luba sul kuulda oma intuitsiooni sosinat ja nii võid tunda, et sellist juhatust pole üldse olemaski. Samuti järgid alati juhatust mis on teaduslik ja kinnituatud väljaspool sind ning oma tundeid ei kuula. Keskendumine on raske, sest meel hüpleb ühelt teemalt teisele.
Füüsilise keha tasandil on AJNA seotud ajuripatsi, silmade, peaga. Haigused nendes piirkondades ja ka nt põskkoopapõletik, unehäired, peavalud on seotud kolmanda silma tasakaalutusega.
End audit saab mitmeti, nt soovitan sul alati kuulata oma intuitsiooni ka siis kui kõik väline räägib täpselt vastupidist. Just sellisel hetkel järgi oma tunnet ja vaata mis juhtub. 99,9% me ei kahetse! Hea on teha lühikest mahala paastu, et muuta tajud selgemaks ja ka unenäo meenutusi päeviku kaudu. Joogapoosidest on parimad kõik mis on peaalaspidi või otsaesine maas nt beebipoos, kolmnurk, gurpranam jne
NB! Et aru saada kes sind juhib, kas meel või ANJA, mäleta järgmist:
*INTUITSIOON ON ALATI NEUTRAALNE! ILMA HIRMU JA HINNANGUTETA, TOETAV PEHME HÄÄL SINU SEES!
*KUI PEAD OTSUSTAMA JA TUNNED KEHAS VÕI MEELES PINGET JA VASTUPANU, KOKKUTÕMBUMIST on See sinu MEEL-INTITSIOON PANEB KEHA JA *MEELE LÕDVESTUMA, TOOB RAHU KA SIIS KUI TAGAJÄRG POLE SULLE MEELDIV!
*INTUITSIOON TÖÖTAB ARMASTUSE JA LOVUSEGA
*EGO MEEL TÖÖTAB HIRMU JA HINNANGUTEGA
** INTUITSIOON ANNAB ENDAST MÄRKU ESIMESE 9SEKUNDIGA( kui mõtled/kaalud kaume, oled sattunud pos-ja neg meele sõtta)
* INTUITSIOON ANNAB JÄRJEKINDLALT RAHULIKE SELGEID SÕNUMUEID. KORATES ÜHTE JA SAMA IKKA JA JÄLLE!
*EGO MEELE SÕNUMID ON HÜPLEVAD, MUUTUVAD, SEGASED, VAHETUVAD.

Mõnusat,


 

 

 

Please reload

Energiakehade teekond *SAHASRARA*

March 1, 2015

1/10
Please reload

Recent Posts

January 9, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Hingepesa MTÜ

Email: info@shuniya.ee

Telefon: 575 70 708

Liitu uudiskirjaga

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 Shuniya Hingepesa.